Великошкарівський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня - дошкільний навчальний заклад"

Понедельник, 20.05.2024, 10:25

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Май » 13 » 1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!
10:30
1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!

У Великошкарівському НВК І-ІІ ст. 8 травня 2015 року було проведено День пам’яті та примирення під гаслом, «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» В актовому залі школі відбулася зустріч з учасником бойових дій Кондратюком В.І. , який розповідав учням  про події зловісної війни.

Історія знає багато подвигів, здійснених людьми у боротьбі за свободу та незалежність рідної землі, але безсмертний подвиг нашого народу у Другій світовій війні – особливий. Незламна сила духу наших земляків, їх безприкладна мужність, стійкість та героїзм викликають захоплення та гордість.

Сьогодні ми стоїмо на початку з’ясування справжніх розмірів народної  трагедії у війні і зможемо вважати свій обов’язок виконаним перед загиблими лиш у тому випадку, коли вшануємо всіх, хто поліг у лиху годину. Жорна воєнних і повоєнних лихоліть стерли з нашої землі багато сіл і родин, а з ними канула у вічність і пам’ять пор кожну людину. Тому святий обов’язок кожного з нас – зберегти пам’ять про великий Подвиг нашого народу, навчити дітей шанувати минуле, передати цю пам’ять у спадок прийдешнім поколінням.

Життя безсмертне. І пам’ять безсмертна. Ніколи не забудуться герої, що полягли у битві за волю і щастя. Їхня слава не вмре, не поляже.

СЛАВА ВОЇНАМ ВИЗВОЛИТЕЛЯМ!!!

 

Переглядів: 343 | Додав: Bartez | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Форма входу

Дозвілля

Оцініть наш сайт

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 29

...

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0